torsdag 12 mars 2009

Det är en lögn, det där de har sagt till dig hela ditt liv...

Vi ljuger för varandra varje dag, för att underlätta livet för våra vänner och oss själva. Vi ljuger om det mesta, det är små, vita lögner, men ack, de är fortfarande helt osanna...

- Nej, han har säkert bara haft massor att göra, han hör säker av sig snart, till vänninnan som sitter klistrad vid telefonen två veckor efter ett fylleligg.

- Du ser ursnygg ut i den klänningen, till vänninnan som precis ålat sig i en klänning som är två nummer för liten för hundrade gången.

- Nejdå, det gör ingenting att du är en timme försenad, jag har bara suttit här och tittat på folk (helt ensam medans konstiga män har kollat in mina ben)

- Nejdå, du gjorde inte alls bort dig när du var full, det är helt normalt att försöka hångla med servitören och bartendern.

- Hon kommer lätt att upptäcka att hon inte är kär i sitt ex, utan vill vara med dig... jag till mig själv varje gång jag ser Knas...

3 kommentarer:

ms.n00b sa...

Jag är rätt dålig på att komma med "välmenande" lögner men du kan få ett uppriktigt råd om du vill.

Swede Hurt sa...

visst... hit me!

ms.n00b sa...

Dra dig tillbaka lite, du vill inte att hon skall tänka på dig som sin polare. Gör något annat ett tag istället, och gå inte på dejt med hennes ex! Särskilt inte om du tror att hon fortfarande är kär i henne!
Lycka till, kram