torsdag 7 augusti 2008

Jag och mina tomatplantor

Jag ör nog lite kär i mina tomatplantor, de är så fina där de står ute på min balkong och solar sig i glansen av min kärlek. Jag petar, matar och vattnar snällt varje dag. Tror nästan att kissekatten är lite avundsjuk...
Basilikan frodas även den där ute, HALLELUJA måste jag säga. Lagar pasta var och varannan dag, bara för att kunna njuta av vad balkongen erbjuder.. Inte för tomaterna verkar ha den minsta plan på att bli röda inom en snar framtid, men likväl börjar de se ut som riktiga tomater.

Jag är mycket stolt över mina tomater, och pojkvännen mycket frustrerad. När jag kom hem från Vegas var tomaterna det första jag ville se. Jsg haltade ut på balkongen för att mötas av den omisskänliga doften av solvarma tomatplantor. Ahhhh.. (borstar bort lite jord från tangentbordet)

2 kommentarer:

msn00b sa...

Men helvitti då! Dne vill fortfarande ite låta mig komma någonstans! Jag får bara "adress unknown",

Vad sägs om att jag postar lite gelehallon istället? Eller finns det något annat damen hellre vill ha sig tillskickat?

Love
J

ms.n00b sa...

Anders hälsar förresten att han vet precis hur det känns och Andy får helt enkelt lära sig att leva med att plantorna går före, bonuspoäng blir ju dock lätta att inhösta om man erbjuder sig att släpa jordsäckar :-D

kolla in parkettodlarlänken på min gamla blogg förresten, där hittar man mycket roligt! Garden girl tv är också en sån där helt underbar människa, googla! googla!