onsdag 4 november 2009

Bara så ni vet så kommer jag till Sverige...

(En Hjältinna medlemmarna Linalainen och Juffs på Sverige Cup)

Den 9:e december vidrör åter giraffbenen svensk mark, några mil utanför Stockholm, Arlanda för att vara exakt. Jag stannar i tre veckor, och under dessa tre veckor vill jag åka skridskor, rullskridskor, träffa mina systrar, bröder och vänner... Så om ni vill leka lite, så snälla, snälla hör av er!

Jag efterlyser även lite hångel...

Jag planerar att hitta min svenska mobil, men kan inget lova... åker till NYC nästa helg och Trisha har på känn om någon snubbe i Chinatown som kan bryta sig in i en iPhone och få den att fungera i Sverige. Är dock lite nervös att låta någon få fingra på min livspartner... (alla borde inse att jag har allvarliga problem när jag kallar min iPhone livspartner, men ni som är intresserade av att hångla, ni kan snällt bortse från detta, iPhonen är inte särskilt svartsjuk)

Bästa Em har redan lovat att En Hjältinna skall återförenas och göra stan (eller i alla fall vårt kök) osäker... Ahm... ljuva minnen, svårt att tänka sig att det är tio år sedan En Hjältinna residerade tillsammans i norr, i vår fina stora trea.. Ahm... minns hur jag bet Juffs ragg i tårna och försökte intala de andra hjältinnorna att deras byst var en C-kupa... (redan då var jag en bröst expert)

4 kommentarer:

msn00b sa...

Jag kommer ha svårt att leka on account av att jag nu bor ännu längre bort men telefonkontakt utlovas :-) Om du inte har vägarna förbi Skaune då förstås :-)

Mirijam sa...

Ja, kom till SKÅNE!

Swede Hurt sa...

visst
om ni hittar ett hångel åt mig där
MOHAHAHAHAHA

Swede Hurt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.