tisdag 3 januari 2012

Så försöker vi igen på svenska 2012

Eftersom jag nu bor i Sverige sedan ett år tillbaka, så tänkte jag att det kanske vore kul att återigen blogga lite på svenska. Jag lovar ingenting - förutom en och annan betraktelse på svengelska... Årsammanfattningen är skamlöst stulen från Alotta... som antagligen har stulit den från någon annan... 

Hur har ditt 2011 varit?
Upp och ner - mycket stress - men otroligt innehållsrikt. Jag lärde mig mycket om mig själv, men även om andra. Livet blev mycket koncentrerat runt rollerderby, men inte så mycket runt mitt eget spelande, utan snarare runt andras utveckling och träning. Det har varit fantastiskt att vara landslagstränare och fantastiskt roligt att lära känna så många svenska och Europeiska åkare. 

Blev du kär i år?

Jag fortsatte vara kär i Malou och vi flyttande in på 27 kvm tillsammans i Malmö och sedan till 51 kvm i Stockholm. 

Vad önskar du att du gjort mer?

Jag önskar att jag kanske inte alltid tänkt på andra, utan ha struntat i att det var veckan innan ett bout och dragit iväg och kört banked track med mitt gamla lag. Jag önskar också att jag och Malou hade haft mer kvalitetstid, att vi hade hunnit åka iväg och gjort något otroligt roligt och avslappnande tillsammans 

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag önskar att det hade varit mindre stress och att jag kunde säga nej, nej, nej till mycket... 

Vem har du umgåtts med mest?

Malou, Vix, Alotta och Crime City Rollers i allmänhet.... och så självklart även Hyper, Husse, Fluke och alla Team Sweden tjejerna. (ni är fantastiska)


Bästa minnet från 2011?
MVP (Most Valuable Player) för Team Sweden i Toronto och att vara landslagstränare tillsammans med Malou, men även att vara huvudtränare för ett underbart Crime City! 

Är det något du saknade 2011 som du vill ha år 2012?

Jag måste hålla med Alotta här, jag vill ha sommar och sol, en läskigt varm sommar med massa bad och mys på stranden. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

2011 har nog varit ett både och år för mig. Det har hela tiden varit så otroligt mycket att göra - jag har haft otroligt kul - men det har också varit ett otroligt tungt år! 

Vem/Vilka saknade du?

Jag saknade min familj, jag flyttade till Sverige för att träffa min familj mer, men täääänka sig - om man bor i Malmö är man hemma lika mycket som när man bodde i New York.

Största misstaget?

Svårt - man gör många misstag i livet - men man lär sig alltid något. Jag tror att ett misstag var att jag förväntade mig mycket från andra mer än de var beredda att ge. My misstake... 

Tror du att år 2012 kommer blir bättre eller sämre än 2011?
Jag hoppas att det blir bättre - för att vara helt ärlig så var jag väldigt utbränd i slutet av 2011, jag kände knappt igen mig själv. Jag vill vara en gladare person under 2012, en person som skrattar mer och tar livet med en klackspark. 


Vad gjorde dig riktigt glad i år?
.När några av tjejerna i CCR gjorde tröjor åt mig och Loony som det stod Crime City Coach på. Och alla de gånger åkare har kommit upp och sagt tack, eller gett en komplimang. Det betyder otroligt mycket!
När vi vann mot Nya Zealand var SJUKT roligt också. 

Vilken var din bästa månad?

Jag vet inte - April var kul, då var SwedeVix nytt - jag åkte till Finland och coachade och sedan till New York och fick träna med det gamla laget, Gotham Allstars.


Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
En sådan fråga kan man inte ställa mig, jag tycker alltid att man kan göra allt bättre - jag försöker att lära mig att ibland kan det bästa vara att bara vara lagom. 

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
Oj - min stil under 2011 - det var avklippta svarta jeans, det var mycket träningskläder, det var vildvuxet hår och det var bekväma kläder, jeans och t-tröja.. . Nästa år vill jag klä mig lite snyggare, jag vill kanske ha tid att ta hand om mitt yttre lite mer - jag vill gå ut och jag vill klä upp mig lite mer. Vilka länder besökte du?
USA, Danmark, Holland, Tyskland, Finland, Frankrike, UK, Kanada och Jamaica

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Jag kommer ha ett jobb som jag tjänar pengar på, så pass att jag faktiskt kan åka ställen utan att behöva jobba när jag är där. Jag kommer att bo dubbelt så stort och jag kommer inte att flytta igen under 2012,
Också under 2012 kommer livet inte enbart handla om derby, jag vill hitta en annan träningsform, umgås med familjen, plocka svamp, lära mig något nytt, hålla handen i solnedgången på Västerbron (självklart med rullskridskor på)...

Inga kommentarer: