torsdag 30 oktober 2008

Lite kul skall man ha

På fredag är det Halloween, och jag har kommit på vad jag skall vara! Jag skall vara en postorder brud… Har kvar bröllopsklänningen från när jag var Zoombie brud för två år sedan…. ”My lucky dress”, med tanke på att jag träffade Carolyn när jag hade på mig den för två år sedan. Ha ha ha, fast för två år sedan hade jag mörkt hår, så vi får hoppas att ljusare hår betyder en ljusare framtid…

2 kommentarer:

ms.n00b sa...

tänkte på det du skrev om längd och vikt, jag väger 73 (och det är fan inte muskler) och är 176. Och no, vi är inte tjocka vi är kvinnor.
Fö med tanke på ämnet du läser, jag tycker det är sjukt spännande att H&M's blusar sitter lika illa oavsett om man är kurvig eller helt rak och pinnig. Varför anställer man medvetet designers som inte designar kläder man (sic!) kan ha på sig?

Swede Hurt sa...

akta dig nu... en av mina bfinaste vanner kommer snart borja jobba pa H&M..

He he he

Fast jag vet vad du menar, det handlar lite om standardisering inom mode. Vi antas alla vara av sarskilda matt, och sedan far vi finna oss i att vi inte riktigt ar standard.
Sedan beror det ju lite om hur trenden for tillfallet dikteras.

Inte for att jag egentligen verkar bry mig sa mycket eftersom jag just nu sitter i stentvattade tajta jeans och magvaska i skinn...

Hm, I think I missed that the 80's are over...