tisdag 11 december 2007

Burlesqe show chockar Aftonbladet


(Bild lånad av Knicker Kittens)

Detta inlägget skrivs pågrund av Aftonbladets vilseledande artikel om Nobelfestens efterfest.

För er som faktiskt varit på en Burlesq show vet att det är ren underhållning. En flirt med publiken, väl genomförda dansnummer och med glimten i ögat. Det är erotik, men inte så att män står bakom en skärm och onanerar till svängande plastbröst.

Ni som varit på strippklubb vet att där handlar det om att sälja sin kropp, tjejerna som jobbar som strippor tjänar det mesta av sina pengar på lap-dances. Strippor klär av sig ensamma på scen, det är deras eget val, många gör det för de snabba pengarnas skull. Strippshower är mycket, mycket mer nakna och sexualiserade än vad Burlesqe är.

Det är en distinkt skillnad, Aftonbladet får det att låta som om stackars flickor utan egen vilja stod och åmade sig på scen helt nakna. The Knicker Kittens är absolut inte stackars åmande flickor som inte har en aning om vad de gör. De jobbar hårt, och är fantastiskt duktiga på vad de gör...

Men visst, moralkakor är roliga... eller inte... men den utan skuld kastar första stenen, sälla er till den kristna högern!

1 kommentar:

shywoman sa...

Så sant som det är sagt! Detta är konst och burlesque-shower har funnits sen..ja, jag vet inte när men finns även stumfilmer med detta så nog är det konst. Roligt att fler kan se denna slags dans utan att tänka på porr. ;o)