onsdag 23 juni 2010

This is a Public Announcment...



Swedish rookies... what can I say... those girls have only been derby for a month or two... can I say that I am seeing a bright future in Stockhom Rollerderby....

onsdag 9 juni 2010

Ställen ni kan hitta mig...

Ibland behöver man bara sig sjävl för att bli peppad, ibland behöver man skriva av sig för att klara något. NU är det dags, jag har antagit Krissy Krash 7 veckors utmaning 'Become hotter in your HOTPANTS' och ni kan läsa om det på:

SWEDE HURT GOES FIT


Och precis som förut bloggar jag på Live Derby Girls om livet på en pinne i rullskridskor på en derby track. Och det kan ni läsa om på, har varit lite seg på inlägg eftersom jag har rest och tränat mycket, men det skall det bli ändring på :

LIVE DERBY GIRLS


tisdag 8 juni 2010

Före och efter bilder...

FöreEfter

Så eftersom min kompis Krissy tycker att jag skall bli lite mer fit, har hon nu lurat in mig i ett 7 veckors träningsprogram, och jag behövde en före bild... Hm, eftersom jag har spenderat de senaste fem månaderna med just att försöka komma i bikini form... så lyckades jag göra en före och en efter bild på samma gång! Det ni!

Det här visar ju mest hut viktigt det är med hållning, så notera det mina små vänner, om man sluttar med axlarna och putar med magen ser man lite rundare och goare ut...