måndag 29 mars 2010

Team Legit bilder....






Stockholm

Nu är jag hemma i Stockholm, lite blåslagen och stel efter match och sedan resande... det är inte lätt när det är svårt som jag brukar säga!

fredag 26 mars 2010

I Krissys trädgård...



Man kan ju inte klaga när solen skiner och man kan ligga och blogga på en av sina bästa kompisars bakgård... Är hemma hos Krissy Krash som spelar för LA Derby Dolls... Vi har t.o.m. matchande tatueringar (enda anledningen till att jag och Em inte har det är för att Em inte vill ha en rullskridsko på rumpan och jag inte vill ha en salsa burk, tihihih). Jag och Krissy ska gå och titta på METRIC ikväll.. AHhhhh... kommer bli en strålande kväll!

The new hot disco look on the beach....

Dert här är vad jag gjort idag!


onsdag 24 mars 2010

Jomensåatt och jag

Jag undrar ibland vad det är som driver mig, som gör mig så hel och oren, vad är det som gör att jag alltid tvättar händerna men glömmer ibland att borsta tänderna?

Kära Gud, du är så vacker utan spackel... låt oss nu gå hand i hand till en solnegång som redan passerat...

tisdag 23 mars 2010

Roller Derby, nu även på svenska...


Nu attans växer det så det bara knakar... Roller derby finns nu inte enbart i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö, och även strax utanför våra gränser i både Köpenhamn och Helsingfors! Men närmast hjärtat ligger ju Stockholm Roller Derby (STDR) som jag har varit med och hjälpt nästan från deras första rullningar...

Stockholm och alla de andra ligorna söker fortfarande inte enbart spelare, utan även domare och annan support i all dess form. Du behöver inte alls kunna åka rullisar eller ha en aning om hur regleran är konstruerade... för allt detta kan läras! För två år sedan hade jag knappt någon aning om vad jag sysslade med, och nu... nu är jag hyfsat duktigt! Så tveka inte! Utan hoppa på roller derby båten du med, jag LOVAR att du inte kommer att ångra dig!

Och om du råkar ha ett företag eller en bar som skulle vilja sponsra dessa fantastiska varelser som balanserar fram i livet på åtta hjul... var inte blyg... det är mycket snällare än de ser ut!

Klicka på önskad ort...


STOCKHOLM
GÖTEBORG
MALMÖ

Snart hemma i Sverige... oh så kul det skall bli...

Så nu sitter jag i lägenheten här i TriBeCa, skriver små ankedoter och jobbar på att forma liv i ord, meningar och satser som tar sats. De krumbuktar sig under mina vilda utfall, ibland spetsar jag dem, ibland kommer de undan.

För att var ärlig ligger jag i sängen, med hårinpackning, ansiktsmask och bikini... underligt, jag trivs väldans bra med min nya bikini, den är så blå och fin. Jag övar på att ha bikini på mig, gillar egentligen inte riktigt det här med sommar och ha bikini på sig, inte helt min melodi, fast ingen kan ju säga nej till lite sol.

Synd att det regnar utanför...

Årets bikini är inhandlad....


Så var det gjort, årets bikini handlades från target, blå med vita prickar... Och på torsdag åker jag till LA och hoppas på att få använda den första gången...

söndag 21 mars 2010

Det är vår och jag har blivit lite snyggt rödflamming




Dömde cykelpolo igår, satt i New York park och blev lite röd om näsan, axlarna och kinderna, inte för att jag rodnade, utan för att solen tydligen var lite starkare än jag trodde den kunde vara i mars.
Jag läser min kompis blogg om hur hon väger 68 kilo och funderar lite lätt på vad jag kan väga, men eftersom jag var på IKEA och inhandlade en våg häromdagen så kan jag faktiskt svara på den frågan.... men har ingen lust. Just nu känner jag mig lycklig, mest för att jag kan och vill, jag promenerar överallt, jag saknar att ha cykel, men snart, snart skall jag även ha en sådan... inte för att spela cykelpolo, det kan hända vara lite för våldsamt för mig, men för att kunna cykla ut till Brooklyn när solen går upp... jag vill möta våren på en springare av stål med hovar av cykelslang.

För att citera Karin Boye...
Rustad, rak och pansarsluten
gick jag fram --
men av skräck var brynjan gjuten
och av skam.

Jag vill kasta mina vapen,
svärd och sköld.
All den hårda fiendskapen
var min köld.

Jag har sett de torra fröna
gro till slut.
Jag har sett det ljusa gröna
vecklas ut.

Mäktigt är det späda livet
mer än järn,
fram ur jordens hjärta drivet
utan värn.

Våren gryr i vinterns trakter,
där jag frös.
Jag vill möta livets makter
vapenlös.

Och i Little Italy väntar stolarna på en ny dag

fredag 12 mars 2010

Mitt nya projekt... att skriva mer... och kanske dejta mer??

Men ibland tryter inspirationen, så när jag i min ensamhet på en luftmadrass Skypade lite med Em så slog det mig. Jag skall joina en dejtingsajt och blogga om det. Jag må ha sett lite för många avsnitt av Law and Order och CSI, och vet därför att hälften av alla på dessa sajter är kallblodiga mördare. Men man skall inte tro på all man ser på TV, eller hur, och om man tittar för mycket på TV får man även fyrkantiga ögon.
Och eftersom det redan finns någon som har mitt hjärta i ett ganska fast grepp, även om de kanske nu inte riktigt vet om det (jo ni vet ju jag och känslor), så känns det som det bara kan vara intressant att träffa folk. Om inte annat så lär man ju känna en eller annan person.

Så eftersom jag redan är medlem på OkCupid verkade det vara ett bra ställe att börja på, anledningen att jag blev medlem var för att mitt ex var medlem, och jag blev kankse bara lite medlem för att retas med henne... (Jag är inte annat än mänsklig)

Så jag började att ställa om mina inställningar, tänkte att gay kändes ju lite som man uteslöt en hel grupp av potentiella nya dejter, så nu är jag bisexuell, för Queer finns inte som alternativ. Sedan kan man svara på massa frågor, som de sedan använder som underlag för att hitta den perfekta kvinnan eller mannen, vänskap och tur i kärlek... och så var det till att slånga upp lite bilder, några av mina poser studiobilder, men även varvat med en och annan bild från när man är ute på vift... Det känns mer äkta på det sättet...

Antar att ni väntar med lika stor spänning som jag på vem den första dejten skall bli... Så nu skall jag browsa min nya dejtingpool...

onsdag 3 mars 2010