söndag 30 november 2008

För den desperate mannens bröllopstårta...

Mer nostalgi från den tiden då jag ägde ett band inhandlat på Statoli som hette: De bästa raggar hitsen OCH jag bodde i Malung

En av Sveriges inte alltfor fantastiska humorogonblick...



Men, de hade genomslagskraft pa nagon vanster... Jag menar jag kan nastan fortfarande sjunga med i refrangen... "coh har man hang kan man extraknacka some brevlada"

Nostalgi trip...

Snart, snart, men inte nu

Faen, jag behover starta nagot har, jag behover inte flytta till Sverige, inte annu! Jag langtar hem, men allt har lagt sig tillratta har, forutom att jag vantrivs i skolan... till tusen!

Helt klart underhallande!

onsdag 26 november 2008

tisdag 25 november 2008

Jag erk'nner, jag gillar verkligen mitt liv just nu!

Jag satt i bilen i morse, påväg till kiropraktorn, och fick ett SMS av Summer som frågade om jag ville vara hennes dejt till RatCity balen. Sedan ringde Colt och frågade om jag ville äta lunch med henne.
Efter att min rygg blivit knakad till både höger och vänster funderade jag lite på hur jag mår, och insåg att jag mår sjukt bra. Att jag inte mått såhär bra på flera år, att allt verkar falla på plats. Det enda jag saknar är ett meingsfullt jobb, så just nu håller jag på och klurar på hur jag skall kunna använda all min kunskap och erfarenhet och göra något av det.
Något på riktigt...
Jag åkte förbi posten för att hämta upp ett paket bästa Bögen skickat från Danmark, med världens gosigaste mysiga rosa sjal i. Mumsfillibabba!

Det är fyra veckor kvar till Rat Citys uttagning, och jag är egentligen inte särskilt orolig, men självklart är jag orolig. Jag har som man säger: lagt alla mina ägg i en korg.

måndag 24 november 2008

Vill vi verkligen se mer LÄNGDSKIDOR i TV?

Helt seriöst, visst skulle det vara liiiite mer spännande med snowboard i TV än skidskytte och läääängdskidor... Om du tycker det med, klicka in på AFTONBLADET och rösta!

fredag 21 november 2008

Roligast idag...

Sjukt ont i ryggen...

Trodde jag hade njursten, men tror att det är att jag har sådan sjukt träningsvärk!
HA HA HA HA
Välkommen till hypokondria... och rör inte min rygg...

torsdag 20 november 2008

Roller Derby är en sport...

Om det inte vore en sport skulle jag inte ha träningsvärk 5 dagar i veckan och blåmärken på udda ställen...
I helgen struntade Portlands och Oregons största tidning att skicka en reporter till Mästerskapen , snälla gör mig en tjänst, klicka på linken och rösta JA! Roller derby är en sport som förtjänar att vara med på sportsidorna.

http://answers.polldaddy.com/poll/1121563/

Roller derby förtjänar att få all uppmärksamhet! Det är en hård sport, jag tror till och med Tint Rickardsson skulle vara imponerad!

onsdag 19 november 2008

Här sitter man i skolan...


Dagens dummaste fråga:

Så jag tar just nu en kurs i modehistoria, och vi pratar om boktryckarkonsten, och hur dyrt det är att trycka bilder, att de flesta bilderna är målade av munkar i kloster, vi befinner oss helt enkelt i 1500+talets mitt... mitt i detta frågar en av de unga damerna i klassen: Varför satte de inte bara in foton i böckerna....

tisdag 18 november 2008

Jag blir nog kvar här i Seattle...

Det är inte lätt när det är svårt, men det är sant!

onsdag 12 november 2008

Hade ingen aning om att min langd kunde saga sa mycket om mig...




What Your Height Says About You



You are a very vulnerable and spiritual person. Your emotions run deep.

You have a philosophical and poetic soul. You think things through and are a bit of a skeptic.



You tend to be very opinionated. You are a perfectionist with high standards.

You prefer to work alone. You work hard, and you don't like interruptions.



You are about as tall as the average Swedish man.

tisdag 11 november 2008

måndag 10 november 2008

Derby Girl Of the Month


No one loves derby like Swede. She skates when and where ever she can, be it inside, outside or in Sweden where people don't roller skate. She is friendly and welcoming to everyone - regardless of team association. Swede’s energy is contagious. She motivates others with her willingness to work hard and have fun with skating. She is ready for any derby event with the perfect derby outfit and her beautiful smile. Swede, we love you and we will miss you.

Read more about Swede Hurt.

Allt du är av Loke



MsNoob gav den här låten till mig för massa tid sedan, två datorer och en ipod sedan, minst. Så den ar försvunnit från min hårddisk, och nästan från mitt minne... men älskade Em påminnde mig, och det var ett bra minne! Så nu lyssnar jag, känner igen mig på många sätt och vis...

torsdag 6 november 2008

First I take Manhattan, and then NYC...

Ja, eller något i den svängen... Summer kommer snart och hämtar mig, så jag kan slängas iväg på flyget och träffa mamma och Trish! Yay!

onsdag 5 november 2008

Prop 8 och vad det betyder för de som redan är gifta i Kalifornien

KLICKA HÄR och läs om hur Thahn och hans partners öktenskap som kan förklaras olagligt... Jag blir så arg och ledsen när jag läser sådant här!

orkar inte skriva om det pa svenska just nu

Society makes it real hard to be different, to take rights away because you are different. It takes one step forward just to skip two backwards. When love can't be recognized for being love and you have to hide who you really are, because it's not what you were taught to be.
What if you just don't want to be different, just to have the same rights as everyone else?

I cried when Obama spoke, because he did something that could not have happened in US 40 years ago, not because he's the first black president, because there been lots of black presidents and prime ministers, but he's the first black president of USA, and that is a whole different story. I see hope in a young generation of Americans, maybe a new beginning, we will see if he has what it takes, and I have HOPE in Obama.

But it also makes me cry thinking about all those people that has been voting yes on Prop 8 in California. Why would anyone want to take the right away from people to marry someone they love? Take that dream away that we grow up with, that we one day can walk down the isle with the person we want to spend our lives with.

Only 40 years ago, or even 10 years ago, inter-racial couples were looked upon with suspicion, and even hatred... And a couple of 100 years ago a man of nobless could never marry a peasant woman and the other way around. So I hope, hope that hope will bring change at that peole decide not to take steps backwards and go forward instead.

tisdag 4 november 2008

Barack Hussein Obama är USAs 44:e president


Storseger för Obama, föga överaskande... När Ohio gavs till Obama så var det i princip klart, ett nytt kapitel i amerikas historia har börjat. Var imponerad av både McCain och Obamas tal, för att vara republikan så är inte McCain så illa... det var verkligen Sarah Palin som skrämde!

Valresultaten trillar in, och det ser ljust ut....

Det är konstigt, jag blir alltid så rörd över att titta på valvakor, att vara en del av en demokrati.

Att se det hopp som Obama har blåst i en nation som USA är rörande, att se hur fler och fler tar sig till val+lokalerna för att lägga sin röst. Det får mig nöstan att gråta, att vet aatt man inte riktigt är en del av det, men ändå en liten del av den demokratiska världen, det är rörande.

GO OBAMA...


Skall snart hem till Linn och valvaka... Nu kan vi bara hoppas att amerikanerna har valt rätt...

Tessi och TinTin gifte sig i februari forra aret...

måndag 3 november 2008

Om världen kunde rösta på den amerikanska presidenten...


http://www.iftheworldcouldvote.com/

Threadless har alltid de roligaste tisharna...

Glass i stora lass...


Häagen-Dazs gör helt underbar glass med grönt te smak. Helt sjukt god! Mumma... mumma!
Och jag gillar egetnligen inte riktigt glass...

NYC på torsdag...

Ahhh.. på torsdag åker jag till det Stora Äpplet och ser snygg ut. Skall träffa moder och Leif där, och Trish såklart...
Kika i skyltfönster och shoppa loss i små designbutiker, äta gott och dricka kaffe, räknar också med att bli släpad på gayklubb med Trish.. för om jag inte blir det, så är det ingen riktig NYC trip... fast jag har redan sagt att jag inte tänker ta emot en enda tequila shot!

Och den här gången tänker jag inte hänga huvudet utanför taxifönstret och tappa glasögonen... Trish och jag har redan kommit överens om att det är nog bäst om vi båda har linser på oss... Det blir så dyrt annars...

söndag 2 november 2008

Träningsläger med Rat City


Så jag pensionerade mig från Jet City för att göra försök till Rat City, alla är ganska ense om att det itne skall var några problem för mig... Fast man skall aldrig vara övermodig!

Halloweeeeen...